VMBO Week van de Techniek 2019

21 - 25 januari 2019

VMBO leerlingen uit het 2e (of 1e) studiejaar maken kennis met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek.

De aanmelding is gesloten

De VMBO Week van de Techniek vindt plaats van 21 tot 25 januari 2019. Ruim 1400 VMBO leerlingen maken kennis met de mogelijkheden van leren en werken in de techniek.

De leerlingen zijn te gast op locatie Wereld van Techniek, Hardwareweg 15, Amersfoort. Hier gaan zij actief aan de slag met korte technische workshops. Leren door ervaren is het doel!

Een interessant programma voor jongens én meisjes. Het programma duurt ongeveer 2 uren en is gericht op 2e (of 1e) jaars VMBO leerlingen die hun studierichting gaan kiezen. Het keuzemoment voor een studieprofiel verschilt per school. De school bepaalt zelf op welk moment het programma het beste aansluit.

Locatie
De Week van de Techniek is dit jaar te gast bij de Wereld van Techniek, Hardwareweg 15, Amersfoort.

Aanmelden De aanmelding is gesloten per 30 oktober 2018

Dit jaar is er in dagindeling geen onderscheid tussen de richtingen (basis, kader, GL, TL). U kiest uw voorkeursdagen, de organisatie doet haar uiterste best de planning hierop af te stemmen. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kosten € 5 per leerling. Indien uw organisatie partner is van Stichting TechNet Eemland (€ 500 - € 750 per jaar), is deelname voor uw leerlingen gratis. Stichting TechNet Eemland regelt het busvervoer vanaf en terug naar school.

Contact
Voor meer informatie kunt u bellen met de projectleider van de VMBO Week van de Techniek, Marleen Schrijver (06-546 93 592) of e-mailen naar techniek@techneteemland.nl

De Week van de Techniek 2019 wordt mogelijk gemaakt door Stichting TechNet Eemland een samenwerking van technisch bedrijfsleven, onderwijs, overheid en brancheorganisaties in de regio Eemland.

Gedragscode Week van de Techniek

Bekijk hier de film van de Week van de Techniek - 2018